Starters / Small dishes
Parmezaan kroket
Parmezaan kroket - Salmorejo - Basilicum dip (2st)
Ambachtelijk garnaalkroket
Garnaalkroket - Limoen - Peterselie (2st)
Burrata
Burrata - Pan con tomate - Fijne rucola - Zwarte look
Steak tartaar
Steak tartaar - Mierikswortel - Eidooier - Crispy potato
Asperges “ a la flamande “
Gravad lax
Gravad lax - Asperge - Dille - Zure room
Tonijn
Tonijn - Crispy sushi rijst - Nori - Miso - Zeewier
Carpaccio
Carpaccio Filet d'anvers wagyu - Truffel - Parmezaan - Aceto balsamico
Bread
Zuurdesem toast
Zuurdesem toast avocado “Eggs Benedict” met zalm of bacon
Focaccia's
Focaccia Mortadella
Mortadella - Pesto - Stracciatella - Pistache - Rucola - Pecorino
Focaccia Vitello Tonnato
Vitello Tonnato - Zongedroogde tomaat - Rucola
Focaccia Carpaccio
Focaccia Club Sandwich Kip
Club Sandwich Kip - Rode pesto - Ei - Basilicum mayo
Focaccia Feta
Feta - dadels - Walnoot - Rucola - Basilicum - (optie ham)
Focaccia “Hot Pinsa”
“Hot Pinsa” - Pomodori - Basilicum - Burrata
Pasta's
Pasta Bolognese
Pasta Fusilloni
Fusilloni - Pomodoro - Stracciatella
Gnocchi
Gnocchi - Baby artisjok - Sali - Paleta Iberico
Paccheri
Paccheri - Creamy pecorino - Ragout - Truffel
Salades
Caesar salad
Caesar salad - Hoevekip - Ansjovis - Buikspek
Burrata salade
Salade geitenkaas
Salade groene asperges
Salade groene asperges - Meloen - Crispy spek - Burrata
Salade Tagliata
Tagliata – Steak black angus
Hoofdgerechten
Angus burger
Angus burger - Potato bun - Zoet zure topping - Cheddar - Verse friet
Halve hoevekip
Halve hoevekip - Dragon - Appel - Friet - Sla
Entrecôte
Black agnus – Béarnaise - Verse friet - Sla
Filet Pur “à la poivre“
Filet Pur “ à la poivre “ – Verse friet – Sla
Zalm
Zalm - Beurre blanc - Dille - Venkel - Puree
Zeebaars
Zeebaars - Beurre blanc - Bimi - Noilly prat - Robuchon puree